Blog Image

Eva&Pelles Bildblogg

Laguppställningar KB onsdag 16 juni och resultat

Hugo - KB Karlskoga Posted on 16 juni, 2010 15:09

Åtorp borta kl. 18.00: Max S, Wille K, Jesper, Hannes P, Max N, Carl-Johan, Andreas S, Andreas J, Hugo, Isac

Nyedshov hemma kl. 19.00: William B, William L, Adam, Nils, Hannes R, Jakob, Erik, Arvid, Samuel, Benjamin

Fotbollsrapport:
Hugo var i Åtorp och slog dem med 0-11 Wille K hoppade in i mål och höll nollan och Hugo gjorde 4 Mål. Vackert spel Av KB och en säker seger enligt Camilla som var där.

Nyedshov slogs med 18-0 noterbart i den matchen var att det var William höll nollan Hannes gjorde nio mål, Adam var grym på mittfältet. Comeback av Arvid (3Mål) efter hans stressfraktur och Samuel (1mål) onda fötter



Mycke fotboll blir det….

Fotboll Posted on 16 juni, 2010 10:53

…. men det är ju VM.

En fundering jag har just när är:

hur kan det vara så att två spelare som spelar i Brasiliens fotbollslandslag i startmatchen i VM INTE platser i Manchester City? Vann City CL, ligan eller något annat jag missat, näää de kom 5:a i PL, missade allt. Kanske skulle de behållit Elano och Robinho? Det konstigaste av allt är att Elano inte platser i någon storklubb i Europa utan spelar i Turkiet! För nog kan man väll anses som hyfsat bra fotbollsspelare om man platsar i Brasiliens startelva?!



Hur ska det går för FAGen?

Eva Posted on 16 juni, 2010 08:41

Igår fick FAGen ett nytt hem. Den såldes till en pappa som har en stor Volvo med automat och som ska börja övningsköra med sin lilla dotter och nu behöver en bil att övningsköra i smiley och då köpte han FAGen! Klarar tjejen av det finns det inget som hon inte klarar i framtiden, med bilar alltså.

Saknad av ingen och sörjd av ännu färre. Hej då! smiley