”Den nya restaurangen ligger på Munkbron 11 i Gamla Stan, och där hittar man förutom ovan nämnda bryggeri 56 öl på fat – varav den största delen av dessa vigs åt svenska mikrobryggerier! Vi kommer med andra ord ha ett rejält sortiment av svensk kvalitetsöl.”
Om ni vill ha tag på Janne framöver, kolla här
Mat & Dryck Posted on 15 augusti, 2010 21:34- Kommentarer(7) https://www.xv19.se/?p=2430
Lakritsporter…. Jag gillar lakrits och jag gillar porter, men kombinationen. Var det verkligen gott? Var det Wiktoria Bitter 😉
I går kväll var jag på invigningen av Monks porter house.
De bjöd på en jättegod grilltalrik, med bl.a en excellent spansk chorizo.
Drack endast av Monks egen tillverkade porter och stout. i turordning Kryddporter, Kaffeporter, Lakritsporter, Madde, Ostronstout och Victoria.
Manja jobbar kvar vid Akkurat. Senast jag var där pratade jag med Stene (ägaren av Akkurat och Manjas gubbe) han hade grattisbiljetter till Lundel som han ville ge mig, men jag hade inte heller någon lust att gå och lysna på den gamla gubben.
Rekomendera: Öl-främjandets pubguider till Stockholm och Göteborg de täker väldigt bra in de bra ölställena i dessa städer.
Man bugar inför storheten som skänker lite strålglans åt oss andra dödliga – eller i all fall ett och annat tips på en god öl 😉 Kanske en liten söt servitris med glimten i ögat på Accurat kan var en del i det hela…………………. Ha det bra på tisdag. Är det för övrigt någon av de 56 fatölen du inte druckit förut?
”Im the special one” Krävs hårt arbete för att nå den nivån. Många liter och öl och mycket snack med personalen har fört mig till den nivån.
Specialinbjudna – hur blir man det? Är det hur många liter och sorter som meriterar? Så från 18:00 på tisdag vet vi vad du gör 😉
Monks porter house har inte öppnat för allmänheten än, öppnar i slutet av nästa vecka.
På tisdag får vi som är specialinbjudna gå ditt för första gången. Så på tisdag 18:00 vet ni vad jag gör.