Det blev en tuff vecka för Richard. Spelade ett antal golfrundor på helgen med morfar. Sedan blev det tidiga mornar då man börjar tidigt på golfbanan, sena kvällar då det var hockeyträning i Örebro två kvällar den veckan.
Så trött
Vädret var ömsom vin och ömsom vatten, veckan började med kanonväder men den avslutade dagen var det blötsnö på tvären. Inte var det så lätt heller med prao-handledaren Mikael Heiche, Heiche som är coach för Värmlands tv-pucklag som också skulle till Gävle helgen efter. Han tyckte att Richard kunde ösa grus hela veckan så han inte skulle orka med hockeyn i Gävle.
Gôr duktigt var den lille kocken
Å så tvingade Eva Richard att laga maten på lördagkvällen. Tvår sorters cannelloni, haloumi till förrätt och sedan glass med chokladsås. Snyggt och gott. Menyn var önskemål från Richard kan jag väl försvara mig med.
Morfar blev knäckt när han upptäckte att Richard kunde dela på ägget.
Snyggt .. maten alltså
å gott …
Öva på du, Richard gjorde inte bara rätt utan, som du skrev, elegant också 😉
Det där med att ta ut bara gulan ur ett rått ägg, har jag mycket komplicerat sätt att utföra , men Richard hade sett på TV hur man gör, och så elegant han gjorde det, man blir riktigt avundsjuk, kommer nog att öva lite i smyg.