Det var ingen skönspelad match detta. FKB hade nog tänkt åka till Nobelstadion och ta hem 3 enkla poäng. Men KB vill annorlunda och stretade emot länge och bra, tills domaren fick för sig att avgöra matchen genom att visa ut en KB spelare för något …. oklart vad.

Man ska ju inte klaga på domaren men om någon frågar om domaren var bra denna match kommer jag nog att vara tvungen att svara nej. Utvisningen avgjorde matchen på så sätt att efter den orkade inte KB anfalla något mer än några kontringar då och då, men oj vad de försvarade sig bra. KB var helt klart värda poängen de tog.

Hugo började på kanten och såg bra ut. Stark, tuff och snabb. Sedan fick han kliva in på mitten av mittfältet när Zacke skadade sig. Zacke hängde kvar på plan ändå men behövde hjälp på mitten. När så Zacke gick ut fick Hugo försvara på mitten och han gör det mycket bra. Han spelar och täcker ett oerhört stort område på plan.

Vi får väl se om detta var sista gången i KB-tröjan. Jag har trott det förut men så dyker det upp en match igen till min stora glädje. Men skulle detta vara Hugos sista så kommer jag att minnas Hugo i KB med ett sort leende. Smällarna han satte in på ett par FBK-spelare ekar nog än på Nobelstadion. Ett obligatoriskt gult kort fick han också i 84 minuten.

Hugo verkade tycka det var kul denna kvällen att spela fotboll

Få klämma till ett par Karlstadkillar då och då är ju bara skoj

Att vara ytter är ju ett roligt sätt att spela fotboll på men …. att vara den som då får
täcka för hörnor och frisparkar från kanten kan vara lite tufft. Om klanten som lägger hörnorna/frisparkarna inte får lyft på bollen alltså 🙄😖

Aningens rörigt i KB men sällan några farligheter.

På gång i en snabb omställning.