Bilden; En vanlig dag och en inte helt ovanlig lunch/middag på Bangatan i dessa tider 😉👍

Svenskare än svenskt är väl ändå inget som sill och nubbe och Janssons Frestelse på smörgåsbordet till jul, påsk och midsommar och en och annan gång däremellan. För att inte tala om kräftskivan och surströmmingen och räkmackor som är så modernt att äta idag. Färska räkor i Strömstad. Strömmingslåda. Stekt torsk med skirat smör. Kokt torsk med äggsås.

Men vad säger då han, han som anser att alla, framför allt alla våra invandrare, ska ta sedan dit de kommer och äta julskinka på julafton, särskilt de som är muslimer. Men om sill säger han inget.

Han säger: ”Jag har aldrig någonsin ätit en räkmacka under mitt snart 45-åriga liv. Jag äter absolut ingenting som levt i vatten, jag tycker helt enkelt inte att det är gott”. Men Jimmie, det är ju svenskt! ÄT!

Anledning till Jimmie Å:s svar var att en Aftonbladet krönikör raljerade om vad Jimmie tjänar i förhållande till de som inte har råd med räckmackor och heller inte surfar på en sådan. Jimmie har råd med nästan 2 000 st i månaden.

Bilden; Jimmie Åkessons favoritpizza. Jag förstår nu var Jimmies rondör
kommer ifrån 😉👍🤣
Inte har han vett att ta av sig kepsen när han sitter till bords heller, suck 😮😶

En krönikör har skrivit såhär (glömt vem det var) ”Jimmie Åkesson äter inte fisk och skaldjur. Ulf Kristersson har ingen favoritpizza. Johan Pehrsons favoritmat är varmkorv. Vi lever i ett land styrt av barn, elaka små barn, som dessutom är petiga med maten.”

Värre är ju egentligen att en av dem inte kunde välja mellan Obama och Putin.